GRATIS FESTKVELD «UTSOLGT»!

Alle 300 billetter til Festforestillingen i Arbeideren 13. august er nå delt ut. Det blir festmusikk, verdensstjerner og vidunderbarn, allsang, timper og grovkaker.

Det er tydelig at det var mange som hadde lyst å høre den verdenserømte trompetisten Ole Edvard Antonsen spille virtuose mesterverk og sopranen Elisabeth Teige i en feiende czardas:

Etter at billettene ble lagt ut på KHÅK i Keiser Wilhelmsgate, gikk det en jevn strøm av musikkglade ålesundere til lokaene. På mindre enn tre døgn var alle billettene til den gratis festforestillingen gitt bort.

I tillegg til Antonsen og Teige, vil kvelden by på mange artister og et vell av forskjellig musikk. Astrid Overaa og Knut Maaseide skal synge synge smektende og vemodige Kiran-viser. Det blir argentinsk tango med kontrabassisten Henrik Bondevik i hovedrollen, og publikum får treffe det musikalske stortalentet Lill Szeflinski.

Gjennom hele kvelden stiller Ålesund Strykekvartett sporty opp som husorkester, og skal gi tonefølge også til lyrikeren Nils-Øivind Haagensen, hornisten Marinette Tonning Olsen og mange andre.

Arrangementet er et av flere i anledning Kjell Holms 100-årsdag og 25-årsdagen for at han etablerte stiftelsen.

Forestillingen byr ikke bare på musikalske godbiter, men også på ekte ålesundsk bakerkunst: I pausen blir det timper og grovkaker fra Baker Walderhaug.

Publisert 18. juli 2019