Ingvild Vartdal nytt styremedlem

Styret i Stiftelsen Kjell Holm har valgt Ingvild Vartdal som nytt styremedlem.

Vartdal er partner i advokatfirmaet Adviso i Ålesund. I tillegg til omfattende forretningsjuridisk erfaring, har hun også en rekke styreverv i lokalt næringsliv.

– Jeg ble både overrasket og glad da jeg fikk spørsmålet om å gå inn i styret i Stiftelsen Kjell Holm. Stiftelsen har gjennom en årrekke bidratt sterkt med støtte til kultur og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund, og jeg ser frem til å skulle få delta i dette arbeidet, sier Vartdal.

Hun etterfølger Linda Strand Kjerstad som styremedlem. De øvrige medlemmene i styret er Marianne Roald Ytterdal (leder), Kjell Skorgevik (nestleder) og Hans Jørgen Stang.

– Stiftelsen er opptatt av å ha et styre som representerer kunnskap om kulturliv og frivillig sektor i Ålesund og som samtidig har kompetanse innenfor virksomhetsstyring og god stiftelsesforvaltning. I Ingvild har vi funnet en person som på beste vis utfyller øvrige styremedlemmers kompetanse, og vi ser fram til godt samarbeid og viktige bidrag til stiftelsens virksomhet, sier styreleder Roald Ytterdal.

Vartdal er utdannet ved Universitetet i Oslo. Før hun etablerte Adviso, arbeidet hun som advokat og partner i advokatfirmaet Schjødt AS i Ålesund, som advokat i KPMG Law og som juridisk konsulent ved Bærum ligningskontor. Vartdal har også vært medlem av lovutvalget for skatterett.

– At Kjell Holm var fremsynt og opprettet stiftelsen som bærer hans navn, har hatt stor betydning for Ålesund. Jeg håper jeg kan bidra til at stiftelsens mange utdelinger og egne prosjekter skal fortsette å bidra til aktivitet i byen, og også til at stiftelsens arbeid skal bli enda bedre kjent, sier Vartdal.