Aktuelt

Billettene revet bort

Det er tydeligvis populært at Stiftelsen Kjell Holm henter rapperen Unge Ferrari til gratiskonsert i forbindelse med jubileumsmarkering 13. august i år: På to timer var 640 billetter revet bort.

1,99 millioner i støtte

Stiftelsen Kjell Holm har gitt støtte på til sammen 1,99 millioner kroner til 38 lag, foreninger og enkeltpersoner i sin halvårlige tildelingsrunde.

Verdensnavn til bursdagsfest

Den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen og den internasjonale operastjernen Elisabeth Teige fra Ålesund skal være med på å sette preg på byen på 100-årsdagen for Kjell Holms fødsel, 13. august i år.

God jul!

Stiftelsen Kjell Holm ønsker alle i stifterens fødeby en riktig god og fredfull julefeiring!

Holm-boka anmeldt

Sunmørsposten har anmeldt boka "Han fikk ingen rettssak" om Aksel Holm og krigsoppgjøret. Du kan lese Gunnar Myklebusts anmeldelse her.

«Han fikk ingen rettssak»

Stiftelsen Kjell Holm utgir nå den tredje boken på tre år om industrifamilien Holm i Ålesund. Tema for boken er konsul Aksel Holms krigsopplevelser, og hans skjebne som mistenkt for landssvik etter krigen.

Over 100 søknader

Til søknadsrunden med frist 1. oktober kom det inn mer enn 100 søknader. Behandlingstiden er cirka en måned.

Fettere får kulturprisen

Stiftelsen Kjell Holms Kulturpris for 2018 er tildelt de to fetterne Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård, hjernene og hjertene bak selskapet Momentium.