Aktuelt

4,25 millioner i støtte

I jubileumsåret 2019 har Stiftelsen Kjell Holm støttet små og større kulturelle og samfunnsgagnlige prosjekter i Ålesund med til sammen 4,25 millioner kroner.

GRATIS FESTKVELD «UTSOLGT»!

Alle 300 billetter til Festforestillingen i Arbeideren 13. august er nå delt ut. Det blir festmusikk, verdensstjerner og vidunderbarn, allsang, timper og grovkaker.

152 millioner i støtte

I løpet av 25 år har Stiftelsen Kjell Holm støttet kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund med mer enn 152 millioner kroner. Det viser en oppsummering stiftelsen har gjort etter at fjorårets regnskap er sluttført.

Billettene revet bort

Det er tydeligvis populært at Stiftelsen Kjell Holm henter rapperen Unge Ferrari til gratiskonsert i forbindelse med jubileumsmarkering 13. august i år: På to timer var 640 billetter revet bort.

1,99 millioner i støtte

Stiftelsen Kjell Holm har gitt støtte på til sammen 1,99 millioner kroner til 38 lag, foreninger og enkeltpersoner i sin halvårlige tildelingsrunde.

Verdensnavn til bursdagsfest

Den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen og den internasjonale operastjernen Elisabeth Teige fra Ålesund skal være med på å sette preg på byen på 100-årsdagen for Kjell Holms fødsel, 13. august i år.

God jul!

Stiftelsen Kjell Holm ønsker alle i stifterens fødeby en riktig god og fredfull julefeiring!

Holm-boka anmeldt

Sunmørsposten har anmeldt boka "Han fikk ingen rettssak" om Aksel Holm og krigsoppgjøret. Du kan lese Gunnar Myklebusts anmeldelse her.