VELKOMMEN TIL GRATIS FESTKVELD!

Det blir festmusikk, verdensstjerner og vidunderbarn, allsang, timper og grovkaker. Velkommen til festforestilling på Arbeideren!

Har du lyst å høre den verdenserømte trompetisten Ole Edvard Antonsen spille virtuose mesterverk? Eller sopranen Elisabeth Teige i en feiende czardas?

Hva med å høre Astrid Overaa og Knut Maaseide synge smektende Kiran-viser i samspill med Ålesund strykekvartett? Eller høre en feiende argentinsk tango?

Alt dette og mere til invititerer Stiftelsen Kjell Holm deg til, i en feiende festforestilling på Arbeideren 13. august klokka 19. Arrangementet er et av flere i anledning Kjell Holms 100-årsdag og 25-årsdagen for at han etablerte stiftelsen.

Billetter til gratiskonserten er tilgjengelige fra tirsdag 16. juli, og kan hentes på KHÅK i Keiser Wilhelmsgate 36 i åpningstiden.
Maks to billetter pr. person. 

Vi byr ikke bare på musikalske godbiter, men også på ekte ålesundsk bakerkunst: I pausen blir det timper og grovkaker fra Baker Walderhaug.
Er det noe å nøle etter? Skaff deg billetter før vi går tom!

Og har du lyst på en liten smakebit på det du vil få høre på konserten, kan du klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=IwWzhIB58hE&fbclid=IwAR0u2qnjsAKboB6xR9a228xM_9_Ln-T8K62-J2OOPWpcR5c2ia2W9vHcAUc

Publisert 15. juli 2019